KEVÄÄN VIRTA: ÄÄNI JA LIIKE -TYÖPAJA

15.03.2023
© Hanna Ojanen
© Hanna Ojanen

Aika: 18.4.2023 klo 18-20

Paikka: Rihmos & Iso Virta, Näsilinnankatu 22 A, Tampere

Hinta: 25/20€

Ilmoittautuminen: lovesta.crafts@gmail.com

Tervetuloa ääni ja liike- työpajaan! Herätellään olemustamme yhdistymään kevään uuden kasvun virtauksiin vapaan äänen ja liikkeen avulla. Äänen ja liikkeen yhdistäminen tuo meidät tähän hetkeen, auttaa vapautumaan ja pääsemme tutkimaan omaa tilaa syvemmin. Teemme yhdessä erilaisia harjoituksia jotka eivät vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta tai taitoja. Alussa ja lopussa kokoonnumme piiriin.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita joita jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan. Luodaan yhdessä tila jossa jokaisen kokemusta kunnioitetaan ja kaikille annetaan tilaa. Välta rasistista, seksististä tai muuten syrjivää ja eriarvoittavaa kieltä. Älä tee oletuksia esimerkiksi toisten sukupuolesta, uskomuksista tai muustakaan. Ehdoton raja kaikelle syrjinnälle ja kiusaamiselle.

Illan ohjaavat Hanna ja Milo jotka ovat kumpikin kokeneita vapaan äänen ja liikkeen pitkäaikaisia harrastajia, ja ovat ohjanneet vastaavia piirejä aiemminkin sekä yhdessä että erikseen.

Paikka: Näsilinnankatu 22 A, summeri: Rihmos & Iso Virta
Aika: 18.4. Klo 18-20. Ovet avautuvat 17:45.
Hinta: 25€/20€, maksetaan paikan päällä tasarahalla.

Ohjaajista:

Nimeni on Milo. Olen noita, animisti, queer, taiteilija, luonto-intoilija ja paljon muuta. Rakastan luomista, kehollisuutta, rituaalityöskentelyä ja elämän taianomaista puolta. Yhteys luontoon ja näkymättömään maailmaan ovat tärkeitä voiman ja ilon lähteitä elämässäni. Oma kokemukseni on, että kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä omassa itsessämme, sekä kollektiivisesti.
Koulutukseltani olen artesaani, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja. Olen harjoittanut noituutta lähes 30 vuotta. Piirejä, työpajoja ja kursseja olen vetänyt vuodesta 2016.
Lovesta Crafts netissä:
www.facebook.com/lovesta.crafts
www.instagram.com/lovesta.crafts
https://lovesta-crafts.webnode.fi/
Tilaa tiedot tapahtumista sähköpostiisi: https://lovesta-crafts.webnode.fi/yhteydenotto

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni, liike ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta
www.luovapolku.fi
www.facebook.com/luovapolku
www.instagram.com/luova_polku

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita