KEVÄT -RUMPUPIIRI

15.03.2023

Aika: 8.4.2023 klo 18-20

Paikka: Mahdollisuuksien tila, Selininkatu 5, Tampere

HInta: 15/10€

ILMOITTAUTUMINEN: lovesta.crafts@gmail.com

Kevät on täällä ja on aika herätä talven jäljiltä!

Kokoonnutaan piiriin kevätpäiväntasauksen jälkimainingeissa toivottamaan valo ja kasvun voimat tervetulleeksi. Alkuseremoniassa kutsumme luonnon voimat ja haltijat mukaan piirimme. Voit ottaa mukaasi oman rummun tai helistimen, ilmankin voi hyvin osallistua. Myös oma makuu-/istuinalusta on hyvä tuoda, jokin itsellesi tärkeä esine alttarille (esim koru tai luonnonaarre) ja halutessasi jotain pientä syötävää jaettavaksi piirin lopussa teen kanssa.
Osallistumismaksu 10-15€, ota mukaan tasaraha.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita joita jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan. Luodaan yhdessä tila jossa jokaisen kokemusta kunnioitetaan ja kaikille annetaan tilaa. Välta rasistista, seksististä tai muuten syrjivää ja eriarvoittavaa kieltä. Älä tee oletuksia esimerkiksi toisten sukupuolesta, uskomuksista tai muustakaan. Ehdoton raja kaikelle syrjinnälle ja kiusaamiselle. Ohjaajasta:Nimeni on Milo. Olen noita, animisti, queer, taiteilija, luonto-intoilija ja paljon muuta. Rakastan luomista, kehollisuutta, rituaalityöskentelyä ja elämän taianomaista puolta. Yhteys luontoon ja näkymättömään maailmaan ovat tärkeitä voiman ja ilon lähteitä elämässäni. Oma kokemukseni on, että kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä omassa itsessämme, sekä kollektiivisesti.
Koulutukseltani olen artesaani, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja. Olen harjoittanut noituutta lähes 30 vuotta. Piirejä, työpajoja ja kursseja olen vetänyt vuodesta 2016. Teen myös hoitoja henkimaailman apua kaipaaville, valmistan käsityönä taikakaluja ja rituaalivälineitä (pääosin tilauksesta) ja teen riimutulkintoja pyynnöstä.

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita