NOITUUDEN PERUSTEET MAALIS ´23

25.03.2023

Aika: 25.-26.3., klo 10-17
Paikka: Näsilinnankatu 22, Tampere

Noituuden polku on ikiaikainen ja monihaarainen. Perinteitä ja tapoja on hyvin monenlaisia, uusia ja vanhoja, suljettuja ja avoimia. Tällä kurssilla opit noituuden perusteita ja tavoitteena on inspiroida noituudesta kiinnostuneita löytämään oma voimansa ja polkunsa, harjoittamaan tavalla joka on linjassa omien arvojen ja maailmankuvan kanssa.
Tervetuloa mukaan keskustelemaan, tekemään harjoituksia, jakamaan ideoita sekä kokemuksia.

Kurssin sisältöä:

Erilaisia noituuden suuntauksia, Magian periaatteita, Kuunkierron merkitys, Vuodenkierto ja noidan kalenteri, Elementtien voimia, Luontoyhteys, Noidan apuolenot ja henkioppaat, Muuntuneet tajunnantilat, Loitsut ja rituaalit, Tunne- ja varjotyöskentely osana noituuden harjoittamista, Erilaiset taikakalut ja -välineet, Erilaiset divinaatiomenetelmät, Animististinen maailmankuva

Kurssilla vältetään moralisointia ja otetaan etäisyyttä dualismiin, eli vältetään jyrkkiä hyvä/paha, musta/valkoinen, sukupuoli- ym jaotteluita ja pyritään tarkastelemaan asioita värikkään monisävyisenä.

Kurssin ikäraja on 18v ja se on avoin kaikille sukupuoleen katsomatta; tervetuloa miehet, naiset, cis- ja transihmiset muunsukupuoliset, sukupuolettomat sekä muut.
Kurssilla on käytössä turvallisemman tilan periaatteet, joita jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan. Luodaan yhdessä tila jossa jokaisen kokemusta kunnioitetaan ja kaikille annetaan tilaa. Vältetään rasistista, seksististä tai muuten syrjivää ja eriarvoittavaa kieltä sekä oletusten tekemistä. Ehdoton raja kaikelle syrjinnälle ja kiusaamiselle.
Tarkempaa lisätietoa saat infokirjeessä ennen kurssille tuloa.

HINTA: 175€ / 160€ vähävaraiset, sis alv 24%
Varmistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 80€ (vähennetään kokonaishinnasta), josta saat laskun sähköpostiisi ilmoittauduttuasi. Ilmoittaudu 6.3. mennessä osoitteeseen lovesta.crafts@gmail.com Tämänkin jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja. Kerro viestissä koko nimi, osoite ja puhelinnumero laskutusta varten. Kurssille otetaan max 12 osallistujaa. Hinta ei sisällä majoitusta, eikä kurssipaikalla voi yöpyä.
Teetä, (pika)kahvia ja pientä naposteltavaa on tarjolla, ruokailut osallistuja hoitaa itse. Tilassa on jääkaappi, vedenkeitin ja mikro, läheltä löytyy kauppoja ja ruokaloita.
Jos maksun kanssa on hankaluuksia, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta.

Peruutusehdot:Jos perut tulosi, ilmoittautumismaksusta pidätetään 50%. Kurssin peruuntuessa kaikki maksut palautetaan.

Ohjaajasta: Nimeni on Milo. Olen noita, animisti, queer, taiteilija, luonto-ohjaaja ja paljon muuta. Luovuus, taide, luonto ja elämän lumottu puoli ovat suuria iloja elämässäni. Minulle noituudessa ja magiassa tärkeää on luova ote sekä oman tahdon ja voiman löytäminen. Olen harjoittanut noituutta lähes 30 vuotta, ja vuosien varrella tutustunut monenlaisiin perinteisiin ja näkökulmiin noituuteen ja magiaan liittyen.
Koulutukseltani olen artesaani, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja. Kursseja, työpajoja ja piirejä olen vetänyt vuodesta 2016.

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita