SHAMANISTISEN POLUN PERUSTEET 07/2022

15.07.2022

Tervetuloa Shamanistisen polun perusteet kurssille!

Osallistujien kokemuksia aiemmilta kursseilta voit lukea täältä: https://lovesta-crafts.webnode.fi/asiakaspalautteet/

Aika: 15.-17.7.2022
Paikka: Pesä, Näsilinnankatu 28 E 5 sisäpiha, 33200 Tampere

Pesä Läsnäolon yhteisö sijaitsee 3. kerroksessa, ei hissiä.


Ilmoittautuminen ja mahdolliset kysymykset lovesta.crafts@gmail.com

Shamaaniuden polku on ikiaikainen ja vanhimpia ihmisen harjoittamia henkisiä perinteirä. Se on myös elävää, ajan tarpeiden mukana muuntuvaa perinnettä. Shamanismin perusta on animistisessa maailmankuvassa ja elämänasenteessa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikessa asuu henki. . Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö luonnon ja henkimaailman kanssa sekä sielun matkat toisiin todellisuuksiin.
Shamanismia on harjoitettu ihmiskunnan alkuhämäristä asti monissa eri muodoissaan ympäri maailmaa, myös täällä pohjolassa. Suomessa shamaaniuden piirissä toimivia henkilöitä on kutsuttu mm noidiksi ja tietäjiksi.

Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti auttaaksemme muita sekä kokeaksemme eheytymistä omassa elämässämme. Tämä kurssi on käytännönläheinen ja kokemuksellinen syväsukellus shamanismin maailmaan. Viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia ja olla olemassa. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme useita rumpumatkoja ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita parityöskentelyn muodossa. Työskentelemme syventääksemme yhteyttä Luontoon, toimiaksemme välittäjinä ja parantajina, löytääksemme ratkaisuja ongelmiin ja palauttaaksemme voimaa sitä tarvitseville. Tutustumme shamanistisiin tietoisuuden tiloihin käyttäen vuosituhansien aikana hyviksi havaittuja menetelmiä, kuten rummutusta, tanssia ja laulua. Jaamme piirissä kokemuksiamme ja opimme näin toinen toisiltamme.

Kurssi sopii kaikille shamanistisesta työskentelystä kiinnostuneille; sekä polulle vasta astuville, että sillä jo pidempään kulkeneille.
Aloittelijat saavat tästä vakaan perustan, josta lähteä tutkimaan ja syventämään omia yksilöllisiä tapoja olla yhteydessä henkimaailmaan ja kulkea tätä elämän polkua. Kokeneemmalle viikonloppu voi avata uusia näkökulmia sekä tarjota syventäviä kokemuksia ja antaa mahdollisuuden harjoittaa ja harjoitella muiden kanssa. Jokainen kurssi on osallistujiensa näköinen, ja erilaisia asioita nousee joka kerta esiin, vaikka perusta on sama.

Kurssi on täysi-ikäisille tarkoitettu ja päihteetön. Päihteistä on hyvä pidättäytyä vähintään viikko ennen osallisutumista.

Kaikkissa Lovesta Craftsin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Jokaisen kokemusta kunnioitetaan ja kaikille annetaan tilaa. Ei kosketa tai valokuvata ilman lupaa, vältetään oletusten tekemistä esim sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta, ei arvoteta toisia ja sallitaan jokaiselle oikeus oman identiteetin ilmaisuun ja itsemäärittelyyn. Ehdoton raja kaikelle syrjinnälle ja kiusaamiselle.

Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa.
Et tarvitse rumpua, kokemusta tai tietoa osallistuaksesi.
Tämä kurssi ei korvaa lääkärin, terapeutin, psykiatrin tai muun asiantuntijan hoitoa.
Akuutit mielenterveyden ongelmat saattavat olla, mutta eivät välttämättä ole. este osallistumiselle. Olethan näistä etukäteen yhteydessä!

Alustava aikataulu:
pe 17-21
la 10-19
su 10-16
Sovimme tauoista ja muista yksityiskohdista yhdessä.

ILMOITTAUTUMINEN 1.7. mennessä (tämänkin jälkeen voi vielä kysellä vapaita paikkoja)
Varaat paikkasimaksamalla lmoittautumismaksun 80€, saat maksuohjeet vastausviestin mukana.
Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ilmaoittautumisjärjestyksessä.

HINTA (sisältäen ilmoittautumismaksun):
Early bird: 175 kun ilmoittaudut viim. 17.6.2022
Tämän jälkeen 185€
Vähävaraisille tarjolla 3 paikkaa hintaan 160€.
Hinnat sis. Alv 24%.

Hinta ei sisällä majoitusta, eikä kurssipaikalla voi yöpyä.
Kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa on tarjolla, ruokailut osallituja hoitaa itse. Läheltä löytyy kauppoja ja ruokaloita.
Jos maksun kanssa on hankaluuksia, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta.


PERUUTUKSET Jos perut tulosi, ilmoittautumismaksusta pidätetään 40%. Kurssin peruuntuessa kaikki maksut palautetaan.

Kurssin ohjaajasta:
Nimeni on Milo Salminen ja olen kulkenut animistista noidan polkua jo 25 vuotta. Rakastan luomista, luontoa ja elämän taianomaista puolta. Pyrin jatkuvasti elävään yhteyteen Luonnon, näkymättömän maailman ja henkiauttajien kanssa, tärkeimpinä työkauluinani toimivat ääni, rumpu ja oma kehoni.

Oma kokemukseni on, että ottamalla mukaan kaikki aistit, kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä, ja iloni on saada jakaa tätä työni kautta muiden kanssa.

Olen toiminut shamanistisena auttajana vuodesta 2011 ja ohjannut piirejä sekä kursseja aiheen tiimoilta vuodesta 2016. Olen usein saanut ilahduttavaa palautetta siitä, että olen ohjaajana rento, turvallinen ja hyväksyvä. Koulutukseltani olen artesaani, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja. Tärkein opettajani shamanismin polulla on ollut Christiana Aro-Harle, olen hyvin kiitollinen hänelle opeista ja tuesta.

Kurssin tapahtumasivu facebookissa

Lovesta Crafts netissä:
www.facebook.com/lovesta.crafts
www.instagram.com/lovesta.crafts

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!