ASIAKASPALAUTTEET


Riimutulkinnasta:

"Kiitos, kiitos, kiitos :)
Neuvot vahvistavat omaa sisäistä toivettani (työelämän) jatkon suhteen, tämä tuli niin oikeaan hetkeen nyt. Kiitollinen."

"Tulkinta herättää voimakkaita tunteita. Todella kuvaavaa ja tämän hetken tilannetta todentavaa."

"Lämmin kiitos järisyttävän sykähdyttävästä riimitulkinnastasi. Olen lukenut tulkintaa uudelleen ja uudelleen ja olen vieläkin ihan sanaton, mutta mieli ajatuksia täynnä. Se todella kolahti. Kiitos kun mainitsit Hugin ja Munin. Olen jo jonkin aikaa tuntenut korpit vahvasti, mutta en ole saanut heistä kiinni. Tulkintasi antoi hyvin paljon ajateltavaa. Minulla on nyt voimakas tunne siitä, että tämän avulla aukeaa uutta väylää sekä polkua uuden luomiselle. Kiitos, olet erityinen."

"Neuvot vahvistavat omaa sisäistä toivettani jatkon suhteen, tämä tuli niin oikeaan hetkeen nyt. Kiitollinen."

"Kiitän voimakkaasta tulkinnasta! Sain tästä paljon vahvistusta omille kokemuksilleni ja tiedän nyt mihin suuntaan jatkaa."


Hoitokokemus:

"Tulin Milon hoitoon rankan eron aikana aivan uuvuksissa ja ahdistuneena. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen maailma kirkastui ja koin saaneeni valtavasti apua ja voimia jatkaa kohti uutta elämänvaihetta. Milo teki minulle mm. sielunpalautuksen ja palautuneen sielun osan myötä ymmärsin läheisriippuvuuteni juuret. Sielunpalautus auttoi käsittelemään asiaa aivan uudesta näkökulmasta. Milon tekemä puhdistus kehoni energioille auttoi myös omalta osaltaan pääsemään eroon vanhasta.

Hoidon aikana koin olevani täysin turvassa ja hyvissä, osaavissa käsissä. Milo on auttajana ja shamaanina äärettömän empaattinen, mutta samalla myös vahva ja jalat maassa oleva hoitaja.

Hoidon jälkeen sain keskustella asiastani ja sain myös selkeät ohjeet miten jatkaa ja millä eväillä.

Suosittelen lämpimästi Milon hoitoa oli ongelmanasi sitten fyysinen tai henkinen vaiva!"

-Heli


Etähoidosta:

"Vau! Tunsin kylmiä väreitä lukiessani matkakuvauksen ja saamasi viestit. Tiedän täysin mistä on kyse, tunnistan tämän. Kiitos valtavasti!"

-Lotta

"Kiitos avusta! Näkemäsi asiat iski kyllä lujaa. Susi on nyt tullut uniin monena yönä ja tunnen selkeästi miten asiat on lähtenyt muutokseen ja solmuja aukeaa. En malta odottaa mitä tästä vielä seuraa :) "

-J.M.


"Selkä ollut viimeajat jälleen tosi huonona. Venytellyt ja kipulääkkeitä popsinut ja yks päivä muistin tämän voiteen. Yrttistä kipuvoidetta levitellyt selkään nyt muutamana päivänä. Sattumaa tahi ei, mutta kipuilut ovat lieventyneet! Saatoit saada musta vakkariasiakkaan🙂."

-Janne


Runpupiiiristä:

"Ihana oli osallistua. Olet rento oma itsesi, hyvä niin. Voimakas ja rauhallinen. Oli helppo olla. Jakaa. Olo oli onnellinen illan jälkeen. Varmasti tulen myös toisten. Ihanasti vapautui jotain kurkkuchakrasta! Muistutti maa-elementistä. Hitaudesta ;)

Ihana Rakkaus olet <3 "

- P. K.


Konsultaatio etänä:
"Ihailen taitoasi ottaa ihminen vastaan ja kuinka osaamisesi on ammattitaitoista, jos sellaista sanaa voi tässä tilanteessa käyttää. Ihailen sinua ja olen kiitollinen äiti maalle sinun kaltaisesta."
-E.I.E.


Tuotteista:

"Olen tilannut erinäisiä tilaustöitä, ostanut mm. koruja, kynttilöitä ja suitsukkeita ja kaikki on kyllä ensiluokkaisia tuotteita. Iso suositus! "

-Piia

Hoitopalaute:

"Kiitos!! Juuri jotain tällaista tarvistin. Jotain mitä en ymmärrä mutta tunnistan syvällä sieluni tasolla. Tämä ravisteli. Tunnen olevani kokonaisempi ja elämäni voimassa. Pystyn käsittelemään myös vaikeat asia ihan eri tavalla."

-Ilse


Shamanismin perusteet -kurssista:

"Jo ensimmäisen illan aikana sain enemmän kuin olin osannut odottaa. Ohjaat selkeästi ja varmasti, kiitos kun jaat kokemustasi."

"Luot upean piirin jossa saa tulla nähdyksi. Kuin olisi tullut kotiin."

"Sain niin paljon työkaluja joiden avulla kulkea eteenpäin ja harjoittaa shamanismia omassa elämässäni. Läheiset ovat innoissaa ottamassa myös hoitoa vastaan. Kiitos hyvästä opetuksesta."

"Tämä oli erittäin inspiroivaa ja opettavaa. Kiitos erityisesti työvälineiden esittelystä ja keskustelusta kasveista. Nyt sormet syyhyää päästä tositoimiin ja tekemään antamiasi harjoituksia!"


Piirityöskentelystä:

"Jokainen ohjaamasi shamaanimatka on ollut hyvin voimallinen ja toisaalta selkeä kokemus. Mielestäni se, että annat sopivat raamit kullekin matkalla terävöittää matkaajan lähtökohtia etenkin jos mielessä ei ole varsinaista kysymystä selvitettävänä.Muutenkin olen vain pitänyt ohjaamistasi matkoista. Kiitos niistä!"

- Juha

"Hain vastauksia ja neuvoja shamanistisen hoidon kautta. Hoito laski minut syvään levolliseen hetkeen, jossa odotin kuulla mitä Milo näki kerrottavakseni. Hoidon jälkeen sain kuulla vastauksia jotka ohjasivat minua vaikeiden asioiden ääreltä eteenpäin. Myös oloni oli tasapainoisempi ja kokemus oli maaginen."

- Ida


Shamanismin perusteet -kurssista:

"Kurssi oli superihana. En olisi ennakkoon voinut edes kuvitella, miten tehokkaasti shamanistiset työkalut voivat kohdallani toimia. Varmasti sillä, miten varma, hyväksyvä ja aito olit opettajana oli suuri vaikutus. En aiemmin tiennyt olevani näinkin visuaalinen matkoillani, tai ylipäätään henkimaailmaan matkaamisen olevan minulle mahdollista.

Kurssin aikana ymmärsin, että minä saan ja voin olla yhteydessä henkimaailmaan. Ettei sitä puolta itsessään tarvitse hävetä tai tukahduttaa. Ja että henget kyllä kertovat, jos asia muuttuu ;) elämässäni muuttui se, että nykyään teen shamanistisia matkoja ajoittain, toistaiseksi vain itseäni varten, mutta juuri sain ensimmäisen pyynnön hakea tietoa ystävän voimaeläimestä.Työkalut olivat selkeästi esitetyt, hyvin demonstroidut ja jäivät näin ollen myös mieleen. Niitä on helppo käyttää ja jäljellä on into saada oppia lisää! Kiitos vielä paljon kurssista :)"

-Tiina L.Syyspäiväntasauksen voimapiiri:

"Tämä oli minulle hyvn vahva kokemus. Kuin olisin tullut kotiin. Koin esivanhempieni vahvasti läsnä, ja sain heiltä voimaa ja tehtävän. Osaat hienosti ohjata ja tekemämme harjoitukset olivat todella hyviä. Aikaa olisi saanut olla enemmän ja luonnossa olisi voinut kuljeskella paljon pitemoäään."

-Ami


"Milon rumpupiireissä on turvallinen ja aito, oikea meininki. Hommat hoidetaan huolella ja ajatuksella, ja osallistujana olen ollut hyvin tyytyväinen siihen antiin, mitä niistä olen mukanani kantanut. Milolta ostamani tuotteet ovat olleet kauniita ja laadukkaita. Lämmin suositus!"

-Kirsi

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita