Järjestän rumpupiirejä, vuodenkierron seremoniallisia juhlistuksia sekä kursseja ja työpajoja shamanismista, kädentaidoista, villiyrteistä ja äänenkäytöstä. Teen pyynnöstä riimutulkintoja etänä sekä shamanistisia yksilöhoitoja mihin vain kaipaat elämässäsi tukea ja voimaa.

Tapahtumista saat tietoa Facebook-sivultani ja tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi.


TULEVAT TAPAHTUMATSHAMANISTISEN POLUN PERUSTEET 15.-17.7.2022

TAMPERE

Shamaaniuden polku on ikiaikainen ja vanhimpia ihmisen harjoittamia henkisiä perinteirä. Se on myös elävää, ajan tarpeiden mukana muuntuvaa perinnettä. Shamanismin perusta on animistisessa maailmankuvassa ja elämänasenteessa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikessa asuu henki. Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö luonnon ja henkimaailman kanssa sekä sielun matkat toisiin todellisuuksiin.

Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti auttaaksemme muita sekä kokeaksemme eheytymistä omassa elämässämme. Tämä kurssi on käytännönläheinen ja kokemuksellinen syväsukellus shamanismin maailmaan. Viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia ja olla olemassa. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme rumpumatkoja henkimaailmoihin ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita parityöskentelyn muodossa.

LUE LISÄÄ:

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!