Olen Milo Salminen (s.1980), artesaani, taiteilija, animisti. Olen KUlkenut animistista noidan polkua jo 25 vuotta.

Rakastan luomista, luontoa ja elämän taianomaista puolta. Pyrin jatkuvasti elävään yhteyteen Luonnon, näkymättömän maailman ja henkiauttajien kanssa, tärkeimpinä työkauluinani toimivat ääni, rumpu ja oma kehoni.

Lovesta Crafts on projektini, jonka kautta haluan jakaa muiden kanssa sitä voimaa ja lumoa, jota olen itse saanut elämässäni kokea.

Kuvaaja: Anni Savolainen
Kuvaaja: Anni Savolainen

Innostuin hyvin nuorena myyttisistä maailmoista, muinaisista tarinoista, esivanhempiemme viisaus- ja parannusperinteestä sekä tietoisuuden ulottuvuuksien ja luonnon voimien tutkimisesta. 

Äitini oli ensimmäinen jolta opin mielen ja luonnon voimista. Niin kauan kuin muistan, olen kokenut yhteyttä myös näkymättömään ja sanattomaan maailmaan.


Olen ikuinen mysteerien oppilas ja tutkimusmatkailija, enkä koskaan tule olemaan valmis. Polullani syleilen sekä valoa että varjoa, voimaa ja herkkyyttä, kehollista ja henkistä kokemusta.

Oma kokemukseni on, että ottamalla mukaan kaikki aistit, kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä.

Koen luontoyhteyden tärkeäksi kaiken hyvinvoinnin perustana, sisäisen ja ulkoisen Luonnon kohtaamista. Luonto on pelastanut minut; se on rakkain ystäväni, opettajani ja hoivaajani.

Jaan kokemustani muiden kanssa luonto-ohjauksen, shamanismin, taiteiden ja luomisen kautta.

 Olen vuosien varrella saanut istua useamman kokeneen shamanismin ja magian harjoittajan piirissä; joidenkin kanssa yhteinen polku jäi lyhyeen, toisten kanssa kuljen edelleen.

Tärkein ihmisopettajani shamanismin polulla on ollut Christiana Harle (www.solavoima.fi ). Olen hyvin kiittollinen hänelle saamastani ohjauksesta ja tuesta.


Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!